›› ARRANGEMENTEN

 

1. Relax-arrangement

Afslanken zonder beweging d.m.v. zalige therapieŽn in ťťn van onze toestellen Styling capsule - Presso-therapie - Firming Booster. Deze therapieŽn dragen bij tot een slanker lichaam en zorgen tevens voor een goed gevoel.

2. Sport-arrangement

30 min. specifieke spieroefeningen in onze infraroodcabine onder de persoonlijke begeleiding van onze afslankcoach. Infraroodwarmte zorgt voor een maximale calorieverbranding en draagt bij tot het verdwijnen van cellulite en strakker worden van de huid.

3. Sport & Relax-arrangement

30 min. specifieke spieroefeningen in onze infraroodcabine met aansluitend een 20 min. durende relaxatietherapie in ťťn van onze professionele toestellen. Deze combinatie van bewegings- en relaxatietherapie zorgt voor een totale aanpak van de overtollige kilo's en creŽert een zalig gevoel. Infraroodwarmte zorgt ervoor dat u extra calorieŽn gaat verbranden met als resultaat een aanzienlijke verbetering van cellulite en een snel verlies van centimeters.

Jonge mama actie

Als jonge mama ontvangt u 40Ä korting op 20 adviesbeurten binnen de 9 maanden na de geboorte van uw baby. Neem gewoon het geboortekaartje mee om van uw korting te kunnen genieten. Deze actie is niet cumuleerbaar met andere acties.

Al onze arrangementen zijn toegankelijk voor zowel mannen als vrouwen!