›› UNIVERSAL CONTOUR WRAP

 

Universal Contour Wrap is ‘s werelds enige bewezen lichaamswrap die onmiddellijk verlies van centimeters kan garanderen. Deze behandeling garandeerd u een verlies van 15 cm in enkel 2 uur tijd, zo niet krijgt u uw geld terug! De perfecte oplossing om er piekfijn uit te zien voor een speciale gelegenheid.

 

De Universal Contour Wrap zorgt niet alleen voor centimeterverlies maar is tevens de ideale ontgiftingskuur voor uw lichaam. Door de combinatie van de unieke formule van de klei en de speciale wikkeltechnieken, wordt uw lichaam strakker en voelt uw huid zijdezacht aan door het huidverjongend en reinigend effect. U ziet er niet alleen goed uit, u voelt zich ook vederlicht, en dit na slechts 1 behandeling.

 

De Universal Contour Wrap wordt aangeboden als éénmalige behandeling of in een kuur van drie sessies om de volledige voordelen van deze behandeling te ervaren. Het centimeter verlies is cumulatief en het gemiddelde totale verlies is ongeveer 60 centimeter na slechts drie behandelingen. Het is dus heel normaal dat u een volledige kledingmaat kan verliezen. Of u nu een quick-start wilt nemen bij aanvang van een afslankingskuur of die hardnekkige centimeters wilt aanpakken, u kan rekenen op Universal Contour Wrap om snel resultaat te boeken. Uw vrienden en familie zullen versteld staan!