PHYTO 5

In een PHYTO 5 sessie bereken ik je Bioritme om zo te kijken hoe het gesteld is met je fysieke, emotionele en energetische gezondheid. Zo wordt duidelijk waar je de ondersteuning kan gebruiken van de PHYTO 5 serums. Dit zijn plantaardige, energetisch geladen etherische oliën, die eeuwenoude Oosterse wijsheid van de 5 elementen (hout, vuur, aarde, metaal en water) koppelen aan moderne westerse technologie.

Een PHYTO 5 behandeling creëert een intens zintuiglijke ervaring door de sterke werking op je limbische brein. Dit emotionele brein, of ook wel ons 2de brein genoemd, wordt door je zintuigen geprikkeld, waardoor je lichaam en geest worden geopend.

Het limbisch systeem is gericht op het reguleren van onder meer emotie, motivatie, gedrag, leren, genot, angst en emotioneel geheugen. Ook bepaalde mentale aandoeningen of stoornissen worden in verband gebracht met dit systeem in het brein, waaronder schizofrenie, epilepsie en depressie. Daardoor is een PHYTO 5 sessie heel geschikt bij elke vorm van emotionele disbalans.

Wat vertelt je bioritme over je gezondheid? En hoe kan PHYTO 5 je daarbij helpen?

Je Bioritme is gelinkt aan de Chinese horoscoop en ligt dus reeds vanaf je geboorte vast:

 • Je Bioritme van de maand bepaalt je persoonsontwikkeling en vormt de basis van je lichamelijke conditie.
 • Je Bioritme van het jaar geeft de uiterlijke vorm van je verouderingsproces weer. Ze geeft je je meest zichtbare ik weer, hoe anderen je ervaren en opmerken in de omgang.
 • Je Bioritme heeft effect op je organen, op je vertering, je beweging, je slaap, je emoties … én op je vitaliteit. Dankzij de berekening van je eigen Bioritme ontdek je meer over jezelf, over fysieke en emotionele disbalansen, en ontdek je welke organen ondersteuning kunnen gebruiken dankzij PHYTO 5.

HET ONTSTAAN VAN PHYTO 5

Aan de basis van het ontstaan van PHYTO 5 ligt Quantum fysica. Door de unieke technologie, in combinatie met eeuwenoude wijsheid ontstond een innovatief en uniek product, dat bovendien Phytobiodermie Quantum gecertificeerd is.

Door te werken op zowel energetisch en holistisch niveau, worden ongekende positieve resultaten bereikt, niet enkel voor je emotionele balans, maar ook voor de gezondheid van je huid.

Het R&D team van Laboratoire Gibrio, waar PHYTO 5 wordt ontwikkeld, heeft deze resultaten bereikt door de laatste innovaties in Quantum fysica en watergeheugen te combineren met het duizend jaar oude wijsheid van de Traditionele Chinese Geneeskunst (TCM). Laboratoire Gibro ontwikkelde recent een ongeëvenaarde productietechniek met behulp van vibrerende frequenties (natuurlijke golven) en ontwikkelde hiermee de PHYTO 5 serums die in staat zijn om positieve emoties naar de oppervlakte te brengen die het lichaam en de geest lang hebben ingehouden.

Zodra je in contact komt met PHYTO 5, begint Vitale energie door je lichaam te stromen, gevolgd door een emotionele ontlading en een diep gevoel van rust en welzijn.”

Hoe ziet een sessie eruit?

Een sessie duurt 1 uur en vindt plaats in mijn praktijk in Overijse. Op vraag kan ik ook naar jou thuis komen, dan worden de verplaatsingskosten mee in rekening gebracht.
De berekening van het Bioritme is ook ONLINE mogelijk. In dat geval kan je het PHYTO 5 serum dat jij nodig hebt bestellen via de webshop.

 1. Als voorbereiding op de sessie bereken ik je bioritme op basis van je geboortedatum (30min)
 2. Vervolgens geef ik je wat uitleg over je bioritme en over mogelijke disbalansen in je organen en welk PHYTO 5 serum je hierbij het beste kan ondersteunen om deze symptomen te verminderen.
 3. Tijdens een ‘geuren en kleuren reis’ wordt aangegeven welk welk PHYTO 5 serum je op dat moment het best kan voeden.

Zodra je bioritme éénmaal berekend is, hoeft dit niet meer opnieuw te gebeuren en kunnen er vervolgsessies sessies PHYTO 5 van 1u ingepland worden. Dit kan je zowel doen om specifieke klachten aan te pakken, maar evengoed uit voorzorg om je vitale energie op peil te houden.

Uiteraard kan steeds gekeken worden of het starten van een Hartcoherentie traject of Vitality Walk traject of Reiki voor je nodig en wenselijk is.

Voor wie is dit geschikt?

Je kan PHYTO 5 inzetten bij specifieke gezondheidsklachten, maar het is ook geschikt voor iedereen die preventief zijn Vitale energie in evenwicht wil brengen en zó zijn gezondheid natuurlijk wil ondersteunen.

PHYTO 5 kan als aparte sessie geboekt worden, maar je kan het ook als extra tool inzetten naast Hartcoherentie en/of Vitality Walks. Deze 2 methodes stimuleren sowieso al je lichaam om zelf verjongingshormonen aan te maken, een proces dat met de PHYTO 5 lijn een extra boost krijgt.

Welke effecten mag je verwachten na PHYTO 5?

PHYTO 5 geeft langdurige resultaten op zowel fysiek, energetisch als emotioneel niveau.
Afhankelijk van je bioritme, welk orgaan extra ondersteuning nodig heeft op dat moment, de energetische seizoenen en/of je zielsenergie, zal je een vitale energieboost ervaren op één van deze 5 domeinen:

 • meer zelfvertrouwen, kracht & vitaliteit
 • meer vreugde en uitstraling
 • meer zuiverheid
 • meer tevredenheid, loslaten en beter ademen
 • meer me-time, ontspanning en innerlijke rust

Klaar om de kracht van PHYTO 5 zelf te ervaren?

PHYTO 5 -SELEXTREME – WATER – 500GR

 55,00

PHYTO 5 -QUANTUM YOGI BODY – WATER – 200ML

 60,00

PHYTO 5 -QUANTUM YOGI BODY – METAAL – 200ML

 60,00

PHYTO 5 -QUANTUM YOGI BODY – AARDE – 200ML

 60,00

PHYTO 5 – SELEXTREME – VUUR – 500GR

 55,00

PHYTO 5 – SELEXTREME – METAAL – 500GR

 55,00