Magic Full Moon ~Vitality Walks

De maan, is sinds eeuwen een belangrijke bron van magische verhalen. De maan werd vereerd, gevreesd en gevierd. Intussen is er heel wat wetenschappelijke kennis over de invloed van de maan op onze planeet. Daarnaast weten we intussen dat de maan op ons al mens óók een invloed uitoefent. Denk maar aan de link met de menstruatiecyclus, of de schommelingen in emoties, humeur of energie die veel mensen ervaren.

Een goede reden om het bewust beleven en het vieren van de maan opnieuw een plaats te geven in onze levens.

Daarom gaan we in deze Magic Full Moon Vitality Walk in de nacht op pad. Bewust van onze adem en onze stappen, wandelen we in volledige duisternis, dicht bij Moeder Natuur, onder de energie van de Nieuwe Maan. Je ontdekt meer over de betekenis van de Nieuwe Maan en de invloed ervan op jouw lichaam en geest. Maar bovenal ervaar je zelf wat de Nieuwe Maan met jou doet!

Tijdens deze unieke Vitality Walk van 2u is er extra focus op :

  • bewust leren ademen, vertragen en stoppen, inzetten van je instinct en je zintuigen, loslaten, genieten in het hier en nu, …
  • ontdekken van de VOLLE maan en haar betekenis en invloed op mens en dier
  • oplaadmomenten onderweg met een warme kop thee
  • meditatie-momenten tussendoor, al dan niet met een bijhorend muziek-ritueel
  • dichter bij jezelf komen, ruimte maken om te voelen wat je mag loslaten in jezelf, en bewust kiezen hoe je de vrijgekomen ruimte kan vullen met je nieuwe intenties
  • volle focus en concentratie in stilte, onderweg in het donker, om nog dichter bij je eigen zijn en ziel te kunnen komen.
  • vuur-moment als rustige afsluiter met een warme kop thee

Wil je er graag bij zijn op deze diepgaande, verruimende en onvergetelijke nachtelijke Vitality Walk? Schrijf je dan snel in, want de plaatsen zijn dus beperkt!

Wie: we stappen in een groep van max. 10 personen

Vertrekplaats: we wandelen in het Mysterieuze Zoniënwoud en vertrekken aan het Kasteel te 1560 Groenendaal (Hoeilaart)

Wanneer: neem gerust contact op voor meer informatie

Prijs: 60 euro (excl BTW) – factuur mogelijk op aanvraag (vermeld dit even bij je inschrijving)

 60,00