Workshops

Bewust Vrijer Ademen Volgens De Energetische Seizoenen

In onze westers cultuur ervaren we de seizoen vooral door de verschillen die we waarnemen in de natuur en in het weer. In het Oosten zijn de seizoenen veel meer dan dat. Volgens de Traditionele Chinese Geneeskunde en het Taoïsme kent elk seizoen een unieke energie, die niet enkel op de natuur een invloed heeft, maar ook op de mens, en dat op vele vlakken: fysiek, emotioneel, mentaal én spiritueel.

Leven volgens de energetische kwaliteiten van de seizoen helpt ons als mens om onze energie en onze gezondheid op peil te houden. in 2024 bied ik daarom 4 dagworkshops aan. Elk seizoen kan je jezelf onderdompelen in de energie van dat seizoen en ontdek je meer over je mooie unieke zelf in verbinding met de natuur. Je kan deze dagworkshops apart volgen, maar evengoed allemaal samen.

Afhankelijk van het seizoen gaan we naar zee (Duinbergen) of naar het bos (Zoniënwoud). De energetische seizoenen starten iets vroeger dan onze gekende seizoenen, waardoor de workshops telkens voor de start van ‘onze seizoenen’ plaatsvinden. Op deze manier kunnen we ons reeds intern versterken en opladen om zo de overgang naar het nieuwe seizoen te vergemakkelijken.

2024 is volgens de Chinese kalender het jaar van de Groene Draak. Vooral Groen of het HOUT-element (yang) en de Draak of het VUUR-element (yang) staan centraal. Deze energieën helpen je om je nieuwe dromen (verder) in beweging te brengen, concreter te maken, actie te ondernemen en de geboorte ervan met je nodige daadkracht ook stralend van binnen en van buiten zichtbaar te maken.

Om je te helpen de energie van de seizoenen bij jezelf naar boven te brengen, zullen we tijdens deze workshops ook werken met de 5 geuren en kleuren van de PHYTO 5 energetische quantum serums.

Dagworkshop aan Zee op 24.2.24:
De energetische lente: hout-energie

We starten om 10u.

Binnen, in alle geborgenheid en veiligheid, staan we stil bij je ademhaling, je houding, je angsten, je energievreters en je energiegevers. We gaan ook kijken hoe geaard en stevig je staat op je 2 voeten.

Op deze mooie energetische Lente-Hout-dag gaan we kijken waar je naartoe wil in de komende lente. Wat zijn je doelen? Wat heb je daarvoor nodig? Welke angsten, belemmeringen of emoties wil jij overwinnen?

We genieten samen van een gezonde Lunch en trekken vervolgens naar buiten. We ademen de zuivere frisse zeelucht in. Je leert om vrijer te ademen en je neus helemaal te openen. Je geniet bewust van het zand onder je voeten en tussen je tenen. Je gaat ijsberen met je voeten in het verkwikkende zee-zoute water. Je voelt wat gevoeld mag worden.

In de bedding van een veilige groep, geniet je van het innerlijke vuur dat wordt aangewakkerd. Je laat stukjes verleden die je niet meer dienen achter en geeft ze mee aan de wind die over de Noordzee blaast. Je neemt bewust Adem-Tijd en leert om Adem-Ruimte te pakken. Je zelfvertrouwen, je kracht en je vitaliteit krijgen een stevige boost en je zet stappen in persoonlijke groei. De nieuwe verfrissende inzichten die je opdeed, neem je actief mee voor het Lente-avontuur dat zich aandient.

We sluiten af met een creatief reflectie-moment.

Einde voorzien om 16u.

Hanne Verbaeten
Hanne Verbaetenbezielster bij Zielenzorg en intuitief ontwerp bij MissViss Design
Lees verder
“Bij Sophie voelt het steeds als thuiskomen, ze is zacht en het voelt veilig bij haar. Tijdens de transformatiedagen kwam ze met enkele handige tools om je ademhaling te observeren en optimaliseren. Verder is het ook gewoon heel fijn om met haar te mogen samenwerken. Dankjewel lieve Sophie voor wie jij bent”

Praktisch

Wanneer: 24-02-2024 van 10u – 16u (ook met de Volle Maan energie)

Wie: iedereen welkom – we werken in een groep van max. 8 personen

Waar: Duinbergen

Heb je nog vragen ivm logeermogelijkheden of andere, stel ze gerust via e-mail.

Prijs:

  • Exclusieve Lanceringsprijs bij inschrijving vóór 12/2/2024 : 199€/pp excl. BTW.
  • Prijs per Workshop: 242€/pp excl BTW.
  • Bij interesse voor meerdere Workshops in een jaar, gelieve me te contacteren.

De thema’s en locaties voor de volgende workshops in 2024 zijn:

  • 25/5/2024: Zomer~Vuur@Zoniënwoud (volle maan)
  • 17/8/2024: Herfst~Metaal@Zee~Duinbergen (volle maan)
  • 16/11/2024: Winter~Water@Zoniënwoud (volle maan)

Meer info volgt…

WORKSHOPS – Vrijer ademen volgens de energetische seizoenen

 242,00