Online basistraject Hartcoherentie

Het Basistraject Hartcoherentie kan je ook online volgen, helemaal volgens jouw eigen ritme en tijd. Dit traject verloopt, met uitzondering van de Biofeedback-metingen, volledig online. Gedurende 6 maanden kan je op je ritme alle stappen doorlopen, de info (her)bekijken en de oefeningen aanleren.

Programma

We starten hier altijd met een online intake via Whereby van max 20 minuten met een 4DKL analyse m.b.t. lichamelijke klachten, langdurige negatieve stress, angsten en depressie.

Nadien kan je beslissen om het traject al dan niet te starten. Mocht je op dat moment toch liever instromen in het offline traject met 6 sessies in mijn praktijk, dan kan dat nog.

Katrijn  Van Vynckt
Katrijn Van Vyncktjonge hardwerkende vrouw en ING Team Manager
Lees verder
“Als hardwerkende jonge vrouw geniet ik van het leven en van de fijne band met familie en vrienden. Door mijn stressvolle job ontwikkelde ik echter een aantal klachten: moeite met ademen, vaak ziek, slecht slapen,… Ik besloot om een online Hartcoherentie traject te volgen bij haar. Van bij de eerste sessie voelde ik onmiddellijk verschil toen ik leerde om juist te ademen. De online info sessies waren een nuttige aanvulling, maar vooral de toepassing in de praktijk, samen met de kennis van Sophie, hielp me sterk vooruit. Ook de coachingsgesprekken met haar waren een zeer grote meerwaarde. Mijn fysieke klachten namen af en mijn bewustzijn veranderde in positieve zin. Sophie luistert heel goed en geeft tips op een heel rustige manier. Je voelt je onmiddellijk op je gemak bij haar. Ze reikt je de juiste tools aan en bewaart een goed evenwicht tussen coaching en theorie.”

Online Hartcoherentie Basis Programma

  • Je krijgt een biofeedback nul-meting van hartritme en ademhaling  (enkel offline mogelijk in mijn praktijk).
  • Je krijgt 2 persoonlijke online coachingssessies van 45 min.
  • Na week 6 doen we een 4DKL analyse, samen met een nieuwe biofeedback meting (enkel offline mogelijk in mijn praktijk).
  • In 10 weken leer je met de nodige professionele ondersteuning en begeleiding o.a. om je hartritme te vertragen, beter te slapen, met meer focus en efficiënter te werken, meer innerlijke rust te vinden.
  • Gedurende 6 maanden kan je alle informatie lezen en herlezen, want herhaling is belangrijk om wat je leerde te kunnen inbouwen in je gezondere levensstijl.

Klaar om je kracht en je vitaliteit te her-ontdekken met Hartcoherentie?

Hartcoherentie – Individueel – Basis Traject – Vrijer Ademen – 3 maanden

 1.550,00

Hartcoherentie – Individueel – Basis Online Traject – Vrijer Ademen – 3 maanden

 950,00